Nieuw natuurlijk maatpak voor twee stijlvolle éénpersoonszetels met houten armleuningen.

Klant:
Fotografe Ines De Haes
Project:
Vier stoelen uit de jaren '50 moesten worden gestoffeerd
Materialen:
Vilt, polystyreenschuim
Merk:
Herman Miller
Designer:
Ray Eames was een Amerikaanse artiest, ontwerper, architect en filmregisseur. Samen met haar echtgenoot Charles Eames en de Eames Office is zij verantwoordelijk voor vele klassieke ontwerpen uit de 20e eeuw, waaronder de Eames Lounge-stoel.

Karen en Els kozen zeer bewust voor een natuurlijke stof: Molly van Kvadrat. Hun oog viel op twee verschillende stoffen uit dezelfde collectie. De Molly 2 collectie is een meubelstof met een delicaat en eenvoudig uiterlijk, ontworpen door Åsa Pärson. Het textiel is gemaakt van 100% Noors kamgaren. Het is van nature gekleurd en ontleent zijn uiterlijk aan de manier waarop de garens zijn gemengd.

De twee éénpersoonszetels zijn volledig volgens de klassieke stoffeer-methode opgebouwd. Met jute singelbanden, veren en crin (vegetal gekaard). Zeer degelijke zetels, vervaardigd uit massief hout.

Ze kregen een volledige make-over, elke zetel kreeg een eigen stof, in een andere structuur. Anders maar perfect passend bij elkaar.

Klant:
Karen en ElsKaren en Els
Project:
Twee éénzits met houten armleuning
Stofkeuze:
Molly van Kvadrat
Merk:
ongekend maar niet onbemind
Designer:
ambachtelijk atelier

Wil je een stoel of sofa laten stofferen? Neem contact op met Ann, professioneel stoffeerder.

Heb je een klassiek meubel, een uniek designstuk of kussens op maat die je graag wil laten herstofferen? In stof of leder. Laat het ons weten, en wij geven je meubel de zorg die het verdient.

Dank je, wij hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.