De 'Berlin Bag': een handige, stevige lederen handtas. Stijlvol voor al uw boodschappen.

Klant:
Fotografe Ines De Haes
Project:
Vier stoelen uit de jaren '50 moesten worden gestoffeerd
Materialen:
Vilt, polystyreenschuim
Merk:
Herman Miller
Designer:
Ray Eames was een Amerikaanse artiest, ontwerper, architect en filmregisseur. Samen met haar echtgenoot Charles Eames en de Eames Office is zij verantwoordelijk voor vele klassieke ontwerpen uit de 20e eeuw, waaronder de Eames Lounge-stoel.

BERLIN BAG. Unieke, tas. Geïnspireerd op een handtas die ik zelf jaren lang heb gebruikt, met stijl gedragen of volgepropt met gerief; ooit gespot en gekocht in Berlijn. Van elke BERLIN BAG worden er maximum 13 stuks gemaakt in gelijkaardige uitvoering van leder en afwerking, zo blijven ze uniek.

uitvoering: de basis van de tas wordt machinaal gestikt, de detailafwerking is handmatig naaiwerk. Deze lederen tas is voorzien van een klein binnenzakje, handgrepen op schouderlengte en een geweerknoop als sluiting. CAMEL uitvoering: VELO-Camel gekleurd, aniline leder. HIPPIQ-BLACK uitvoering: Hippiq is een chroomvrij, plantaardig nagelooid leer. Het gebruik van plantaardige looistoffen geven het leer het authentieke karakter en het zorgt er voor dat dit type leer juist gaat ‘leven’ bij gebruik. Hippiq is net als de Velo volledig aniline gefinished. Dit betekent de meest natuurlijke uitstraling. Het heeft een natuurlijke korrel. Hippiq voldoet aan de criteria van metaalvrij leer. Coming up: VELO DARK BROWN -vanaf februari 2023-

basisafmetingen: 33cm l x 17 cm x 30 cm h. Binnenzakje: 18,5 cm l x 15cm b.

verzorging: beide leersoorten zijn volledig aniline wat ze de natuurlijke charme geeft maar niet beschermt tegen zonlicht. Voedingscréme voor leder, voorkomt uitdroging van het leder en houdt uw tas langer soepel.

prijzen: op aanvraag via een mail aan info@atelierleerstof.be

Klant:
Hand made in Bonheiden.Hand made in Bonheiden.
Project:
Leerstof: Lederen accessoires
Stofkeuze:
Kalfsleder (Nederland)
Merk:
Vitelco Leather
Designer:
Atelier Leerstof

Wil je een stoel of sofa laten stofferen? Neem contact op met Ann, professioneel stoffeerder.

Heb je een vraag voor Atelier Leerstof? Een project in stof of leder. Stuur ons een mail via info@atelierleerstof.be of laat het ons weten via onderstaand formulier:

Dank je, wij hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.