Originele zitkuil werd in ere hersteld. Zitkuil komt te voorschijn tijdens verbouwing van de woning en krijgt een volledige make-over in koningsblauw!

Klant:
Fotografe Ines De Haes
Project:
Vier stoelen uit de jaren '50 moesten worden gestoffeerd
Materialen:
Vilt, polystyreenschuim
Merk:
Herman Miller
Designer:
Ray Eames was een Amerikaanse artiest, ontwerper, architect en filmregisseur. Samen met haar echtgenoot Charles Eames en de Eames Office is zij verantwoordelijk voor vele klassieke ontwerpen uit de 20e eeuw, waaronder de Eames Lounge-stoel.

Na de aankoop van hun jaren '70 woonst kwam er tijdens de verbouwing nog een extra leuke verrassing te voorschijn: onder een houten vloer zat er een op maat gemaakte zitkuil. De basisstructuur van de zitkuil werd in ere hersteld en kreeg nu een volledige make-over met stoffeerwerk op maat. Zowel de zitkussens als de rugkussens werden op maat uitgetekend en gemaakt.

Voor de stof hadden mijn klanten, Kim en Sofie, blauw velvet in gedachten. Na een lange zoektocht naar de perfecte textuur en kleur viel hun oog op deze mooie koningsblauwe Velvet meubelstof uit de Chivasso collectie. Een topkeuze, wat mij betreft. De stof is de 'Kingham' velours van Chivasso.

Klant:
Stoffering op maat.Stoffering op maat.
Project:
Inrichting zitkuil met zitkussens en rugkussens op maat.
Stofkeuze:
'Kingham' velours
Merk:
Chivasso
Designer:
Atelier Leerstof

Wil je een stoel of sofa laten stofferen? Neem contact op met Ann, professioneel stoffeerder.

Heb je een vraag voor Atelier Leerstof? Een project in stof of leder. Stuur ons een mail via info@atelierleerstof.be of laat het ons weten via onderstaand formulier:

Dank je, wij hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.